ابزار هدایت به بالای صفحه


مقتدران سلام صادقیه

ارائه مطالب درسی و علمی

ابزار وبمستر

مقتدران سلام صادقیه

این وبلاگ شامل موارد زیر می باشد :

1- درج مطالب درسی و کمک درسی

2- گنجاندن مطالب علمی

3- ارائه نمونه سوالات مربوط به کلاس هفتم

4- ثبت مطالب جالب خواندنی

آخرین نظرات

غذا های کشنده در آشپز خانه را بشناسید

يكشنبه, ۲۹ آذر ۱۳۹۴، ۰۸:۵۰ ق.ظ


مواد غذایی که اگر دقت لازم در مصرف آن‌ها نباشد موجب مرگ می‌شود

غذا غذاهای کشنده‌ در آشپزخانه! 

 

بعضی از مواد غذایی در یخچال و گنجه‌های آشپزخانه وجود دارند که بسیار سمی بوده و عامل اصلی سرطان می‌باشند. بدین منظور توصیه می‌شود که با احتیاط بیشتر و آگاهی کامل این موادغذایی را مصرف کنید و حتی بعضی از این مواد باید سریعاً دور ریخته شوند.

 

ریواس: برگ ریواس حاوی اسید اگزالیک است این اسید باعث سنگ کلیه در بدن می‌شود و حتی در بعضی موارد منجر به مرگ فرد شده است پس به هیچ وجه از برگ این گیاه استفاده نکنید.

 

جوز: جوز هندی در واقع توهم‌زا می‌باشد مصرف بیشتر از 5.5 گرم آن در طول روز باعث گرفتگی عضلات بدن و اگر بیشتر از 8 گرم مصرف شود احتمال تشنج زیاد است.

 

سیب‌زمینی: جوانه‌های سبز این سیب زمینی بسیار کشنده است موجب اسهال شدید می‌شود و به هیچ وجه نباید سیب‌زمینی سبز را مصرف کرد.

 

بادام تلخ: دو نوع بادام داریم بادام تلخ حاوی هیدروژن سیانید است اگر یک کودک 7 تا 10 بادام تلخ بخورد احتمال ایجاد مشکلات جدی در بدن ایجاد شده و کشنده است.

 

تن ماهی: تن ماهی بسیار خطرناک است زیرا جذب جیوه در این گوشت بسیار بالا است. توصیه می‌شود که کودکان و زنان باردار از تن‌ماهی استفاده نکنند

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۴/۰۹/۲۹
دانیال زرگرزاده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی