سه دلیل برای آن که کره در هر آشپز خانه باشد
يكشنبه, ۲۹ آذر ۱۳۹۴، ۰۸:۴۶ ق.ظ
مارگارین یا کره گیاهی فاقد چربی ترانس میباشد و برای بدن لازم و ضروری است

1- عطر و طعم: کره اگر گیاهی باشد و بدون مواد افزودنی و نگه دارنده باشد. بسیار خوشبو و خوشمزه است و مقدار کمی از آن را در یک ظرف سفالی ریخته و سبزیجات معطر را یک تخت چند ثانیهای بدهید. علاوه بر این که از خوردن آن لذت میبرید این چربی فاقد چربی اشباع شده است و موجب چاقی نمیشود.
2- پخششدگی گسترده: کرههای گیاهی خیلی مهمتر از روغنهای حیوانی اشباع میشوند در دمای معمولی اتاق فرم و شل میباشند. این نشان دهنده آن است که اشباع این چربی در بدن صورت نمیگیرد اما باید متذکر شد که کره را فقط به عنوان یک طعم دهنده و خیلی کم مصرف کنید.
3- چربی خوب: روغنهای گیاهی از دسته چربیهای خوب میباشند مثلاً چربی موجود در آجیل، ماهی، آواکادو و غیره این چربیها برای بدن لازم و ضروری است. اما متأسفانه برای تهیه صنعتی این چربی از هیدروژنه نباتی (PHVO) استفاده میکنند و دارای ترانس چربی است در حالی که مارگارین سنتی که به سختی هم در بازار پیدا میشود چوبی ترانس آن صفر میباشد.
۹۴/۰۹/۲۹